Werkplaatsinrichting

Een werkplek met de juiste opstelling en de juiste keuzes aan materialen richt u in voor jaren werkplezier en efficiency. Om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten is een goed advies van belang. Dat advies krijgt u van ons.

Wij kennen de markt en de standaard producten, maar bovenal zal onze eigen expertise op het gebied van werkplaatsinrichting u van dienst zijn. In onze eigen werkplaatsen in Vaassen (omgeving Apeldoorn) produceren wij maatwerk werkbanken en werktafels in zowel staal als hout. U vraagt het ons, wij werken de mogelijkheden uit. Veelal produceren wij werkbanken en kastenwanden op maat, soms in serie. Onze producten kunnen worden aangevuld met bankschroeven, klemmen en gereedschapsborden van de erkende kwaliteitsmerken. Als u dat wenst, monteren wij alles voor u op locatie, zodat er direct kan worden gewerkt.

Rekening houdend met uw wensen, uw vakgebied en uw werkzaamheden, maken wij graag een offerte op. Als u dat wenst, vullen wij onze offerte voor uw werkplaats graag aan met een digitale situatieschets.