Interne transportmiddelen en Stellingmateriaal

Van stapelbakken tot heftrucks, efficiency dient uw bedrijfsvoering. Gaandeweg de ontwikkeling van uw organisatie, kan de logistieke routing zoekraken. Even afstand nemen en de mogelijkheden op een rij zetten, geeft u een beeld van hoe het anders en efficiënter kan. Graag denken wij daarin met u mee.

Met het assortiment van Rema® kunt u veel winst behalen in uw logistieke routing. De juiste palletwagen, de juiste railsystemen, hijshefbanden of takels lossen veel obstakels voor u op. Op het gebied van magazijninrichting werken wij veel met BITO stellingen, die worden aangeboden in een ruim assortiment. De juiste producten zorgen bovendien voor de juiste arbeidsomstandigheden voor uw medewerkers, zodat zij hun energie aan de juiste zaken kunnen besteden.

Ook voor interne transportmiddelen geldt dat wij uitgaan van de juiste kwaliteit/prijsverhouding en uw intentie om langdurig en probleemloos goed werk af te leveren aan uw klant. Samen met u komen wij graag tot de offerte die u en uw bedrijf past.