k2 left

Diensten

Graag zetten wij net dat stapje meer om er zeker van te zijn dat uw bedrijfsvoering voortgang kan vinden. Een standaard product kan hiertoe volstaan, maar als het nodig of gewenst is, verlenen wij u graag een of meerdere van onze diensten. Vaak voorkomende diensten beschrijven wij hieronder, voor andere diensten denken wij graag met u over de mogelijkheden.

 
Technische Handelsonderneming Wassink BV - Diensten

Kleding bedrukken

Bedrijfskleding verstrekken aan uw medewerkers zorgt voor eenheid en draagt bij aan persoonlijke binding. De juiste kleding zorgt bovendien voor de juiste bescherming bij de werkzaamheden die uw medewerkers uitvoeren.

Keuren klimmateriaal

Uw klimmateriaal dient te voldoen aan NEN / EN normen. Eenmaal aangeschaft, dient klimmateriaal periodiek te worden gecontroleerd.

Afleveren

Veel van onze klanten zijn gevestigd in een straal van zo’n 30 kilometer rondom Vaassen. Gewoonlijk leveren wij hen met onze eigen mensen en onze eigen auto’s. In andere gevallen maken wij gebruik van de diensten…

NEN3140 keuringen

In NEN 3140 beschrijft de Nederlands Normalisatie-Instituut de algemene eisen voor veilige bedrijfsvoering als het gaat om werkzaamheden met, aan of nabij “elektrische arbeidsmiddelen”.

Voorraadbeheer

Regelmatig komt het voor dat wij de voorraad beheren van klant-specifieke producten. Laat u ons uw wensen en uw overwegingen weten en wij komen graag tot goede afroepafspraken.

Ompakken

In veel gevallen zijn de standaard verkrijgbare verpakkingen te groot voor u. In eigen beheer en in overleg met u kunnen wij allerhande goederen ompakken van grote eenheden naar kleinere eenheden. Informeer naar de mogelijkheden.